Cosmetics

Varme brune med en matt lyseblå og glimrende teal

slo ut disse lyse øynene i den gyldne timen, ellers kjent som “ettermiddagsstid”, ellers kjent som “den to timers pause når Connor tar en lur og jeg får å sette på en li’l sminke. ”

Lavere lash linje overraskelse

Jeg har på seg varme, brune øyeskygge med en lys mattblå på den øvre lashlinjen og en glitrende, glitrende teal på den nedre lashlinjen … men se nøye! Du vil også se en tynn linje med samme matt lyseblå jeg har på seg på min øvre lashlinje som klemmer røttene til min nedre lashlinje for en uventet sminkeoverraskelse.

ANNONSE

Skjerpe disse våpnene

Du kan helt gjøre dette utseendet med andre aksentkombinasjoner. For den lyse aksentet her (i dette tilfellet blå), tror jeg nøkkelen er å kombinere en mørkere matt finish med en lettere shimmer. Jeg tror det er det som gjør det til å fungere.

Uansett hvilke farger du velger, har din favoritt øye blyantspisser hendig, fordi skarpere din liner, jo mer kontroll du har over bredden på linjene dine. Jeg pleide å overse dette og ville rive mine lash linjer med kjedelige tips til jeg fant en eyeliner veiledning av gudinnen hennes makeup majestet charlotte tilbury (godhet nådig, jeg elsker henne). Hun understreket, om og om igjen, betydningen av et skarpt tips når du jobber med blyant. Lo og se, da jeg startet religiøst sliping, fikk fôr mye lettere og mindre rotete.

Big Ups til Char for alltid å endre livet mitt. ?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Spirit Makeup Animal Shout-Out

ANNONSE

Jeg må også gi det opp til en annen av mine favoritt makeup artister, Bretagne Sullivan, for å inspirere dette utseendet og for midlertidig å løfte meg ut av min bronse / brune / nøytraler rut rutine. Følg henne hvis du ikke allerede er fordi hennes hår og sminke stil (hvordan hun perfeksjonerer basen uten det ser overdone = fantastisk) er ting av uanstrengt uformelle drømmer. seriøse #foundationgoals.

Makeup slitt i dette utseendet

Base: Charlotte Tilbury Magic Cream (for å prep hud), Mac Studio Fix Soft Matte Foundation Stick i NC42 (kinn, nese, rundt munnen) og Estée Lauder 24hr Concealer i middels varm dyp (bare en enkelt prikk under hvert øye)

Øyne: Mac Soft Brown og Sadel (Lokk og krøll), Urban Decay Chaos Liner (Øvre Lash Line, og veldig tynt langs Lower Lash Line), Urban Decay Electric (Lower Lash Line), Mac Hush (Inner Corner og Brow Bone), Timeglass Arch Brow Gel i mørk brunette, Laura Mercier Caviar Mascara

Kinn: Nudestix Lip & Cheek Blyanter i rødme og renhet (kinn) og mac hush (øvre kinnben)

Lips: Nudestix Lip & Cheek Blyanter i renhet (Lip Liner) og Blush (Lipstick)

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.