Cosmetics

Søndag med faner katten, sminke og sjarm blogg mascot, vol. 326

Festlige hilsener, andre felines og menneskelige venner! Jeg har vært vanskelig på jobben, ikke knapt, som min assistent ville si.

Eh, men hva vet hun? Det er vanskelig å ta noen seriøst som bærer elastiske bukser så ofte hun gjør.

ANNONSE

Denne uken fikk jeg endelig min nye iPhone. God jul til meg! Det er en av de store – jeg tror de kaller det en phablet? Jeg trengte en ny telefon for å ta mye mer selfies for arbeid og å følge min favoritt felines og feline kontoer på Instagram.

Her er 10 av mine faves. Jeg tror du vil like disse mye.

Purrs og kyss,

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Tabs.

fidel_cat (9.3k følgere)

Professor_Pouncey (44.1k Følgere)

oskar_the_blind_cat (75.6k følgere)

idraw_on_cats (20k følgere)

Disneylandcats (14.1k følgere)

Som en katt i hjemmeunderholdningsindustrien følger jeg denne kontoen for å se hva Feline-ansatte i Disneyland har vært opp til.

VenustwofaceCat (259K Følgere)

Guyswithcats (9.8K Følgere)

MacChacat (106k følgere)

bengal_jack (7.8k følgere)

Cattowncafe (3.9k følgere)

ANNONSE

Jeg tror at dette etablissementet, Cat Town Cafe, som ligger i nærliggende Oakland, bare et hopp, Pounce og en Sashay unna, er America’s First Cat Cafe, og alle sine beboere er adoptable.

Dette innlegget er sponset av Purina Pro Plan #Proplancatpartner. For informasjon om min postpolicy, se min ansvarsfraskrivelse.

Om Purina Pro Plan Cat Food

Tabs kan virke kjærlig og lekfull og morsom og adorably myke og knubben og mye mer klemmet enn en kanin! – Men han er også et ravenøst ​​monster. Purina Pro Plan brenner ham gjennom sin travle kitty modelleringsplan.

Hvis din feline venn også ønsker til Kitty Modeling storhet, prøv Purina Pro Plan. Deres brede utvalg av tørre og våte kattematvarer og snacks, som er solgt utelukkende på Pet-spesialbutikker, kommer i tre forskjellige ernæringsmessige plattformer – Nyt, finess, og fokus – med hver utviklet for å tilby avansert ernæring for å få ut superstjerne i katten din. For mye mer informasjon, besøk www.proplan.com, og følg Purina Pro Plan Cat på Twitter @proplancat.