Cosmetics

Mac Unsung Heroes: Bombshell Lipstick

Jeg har alltid likt sminkets teatralitet, så vel som med det mener jeg mer enn bare dens evne til å endre utseendet vårt (Whiz! Bam! Pop!), Men likeledes nøyaktig nøyaktig Hvordan noe så tilsynelatende ubetydelig som et rør med leppestift kan endre metoden vi føler så vel som hvordan vi ser oss selv.

Ta dagens usungne helt, den mektige Mac -leppestiften i bombeskall ($ 14,50). Ett minutt med det på, så vel som jeg føler at min indre Mary Ann blir til ingefær!

ANNONSE

Noen ganger blir denne frostige gyldenrosa typecast som en “barbie rosa”, så vel som det ikke er vanskelig å se hvorfor. I likhet med pigger kan hun være ganske ertende så vel som morsom, men dette bombeskallet er også i stand til å spille andre roller, som forførende sirene/Bond -jente.

Mens Barbie cruise PCH i sin rosa konvertible, tester Bombshell henne Masarati på gatene i Monaco. Kjæreste er et par fire-tommers patentrosa louboutins samt en svart lagringstankkjole. Hun er på metoden sin til et pokerspill med høy innsats for å samle Intel, hennes glatte hestehale som pisker i vinden mens hun tar hver tur litt så godt. Selv om tankene hennes er på oppdraget, husker hun den korte, men vittige utvekslingen hun hadde med en sjarmerende milliardær i går kveld. Hun hadde ikke noe imot å forstå ham bedre, men nå er det ikke tiden.

LOL! Ja, det er bombeskallet mitt. Jada, hun er rosa så vel som jentete, men hun kan bare sparke @ss.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

En av mine foretrukne ting med denne fargen er nøyaktig hvordan den smigrer så mange forskjellige hudtoner. Den rosa er litt på den store siden, men jeg tror den gyldne frosten varmer den opp bare tilstrekkelig for gals som meg.

Bombshell er ikke som de frostige leppestiftene som ser fanget ut i 1987. Mac håndterte frosten i en tidløs, nesten klassisk fascinerende metode som styrer fjerner landet med enorme smell, blonder-trimmede sykkelhorts samt store forenzaweatshirts.

Noen uoppfordrede råd fra noen som overlevde 80 -tallet: Ikke gjør det!

Når det gjelder tekstur? Feilfri. Den nekter rett og slett å fjær, mens den fortsatt bygger seg raskt med lag.

Noen gals oppdager Mac Frost -leppestiftene for å være noe tørking. Hvis leppene dine ønsker større fuktighet, kan du begynne med et lag med rik leppepomade på nakne lepper først.

Mens jeg elsker, som bombeskall på egen hånd, tror jeg det ser like varmt ut under andre gloser, spesielt Peachy Pinks, a la Mac Development Transformation Lipglass.

Mac Unsung Heroes-serien har noen av mine foretrukne produkter fra Mac’s langsiktige samling

Mac Unsung Heroes: Sunbasque Sheertone Shimmer Blush

Mac Unsung Heroes: Fjern lipglass

Mac Unsung Heroes: Damp Eyeshadow

Mac Unsung Heroes: Naked Lunch Eyeshadow

Mac Unsung Heroes: Russian Red Lipglass

Mac Unsung Heroes: Sirup Lipstick

Mac Unsung Heroes: Mac Blushbaby Blush

Mac Unsung Heroes: Mac Vex Eyeshadow

Mac Unsung Heroes: Strobe Cream

Mac Unsung Heroes: Blot Powder/Pressed

Mac Unsung Heroes: Subculture Lip Pencil

Mac Unsung Heroes: Mykbrun øyenskygge

Mac Unsung Hero: Woodwinked Eyeshadow

Mac Unsung Hero: Powersurge Eye Kohl

Mac Unsung Heroes: Alt som glitrer øyenskyggen er ikke bare ett gull til

Mac Unsung Heroes: The Technakohl Liners

Mac Unsung Hero: Groundwork Paint Pot

Mac Unsung Hero: Nymphette Lipglass

Mac Unsung Heroes: Viva Glam V

Mac Unsung Hero: Blacktrack Fluidline

Mac Unsung Heroes: Lychee Luxe Lipglass

Mac Unsung Hero: Nydelig gull øyenskygge

Mac Unsung Hero: Patina Eyeshadow

Snakker o ‘bombeskall

Selv om jeg vanligvis ikke er tilhenger av skoene Michael Kors kommer ut med, (de kan virke litt så vel konvensjonelle for meg), kan jeg ikke slutte å tro på dette paret av flettede kjedeplattformsandaler ($ 123).

Jeg liker metoden som de tøffe kjedene står i kontrast til de søte flettede stroppene. It’s kind of biker bar satisfies the Hamptons, LOL!

ANNONSE

Uansett, annet enn min vanlige sko -begjær, så vel som den uvurderlige regnværstilstanden vi har her, har jeg ikke noe nytt å rapportere. Hva er Shakin ‘Out Yonder Way?

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen