Cosmetics

MAC En tartanfortelling: Er det fargeprøvene øye?

NCE On a Tartan’s Tale, jeg kikket øyefarger jeg ville regalere, men ikke så mange, jeg er uheldig å si, som jeg virkelig hadde håpet tidligere i dag.

Perlglidene er uten tvil mine favoritter fra historien uten tvil, men jeg venter, så tålmodig, den endelige handlingen, la oss ringe det tre.

ANNONSE

Fra det jeg har sett av samlingens øyeprodukter så langt, så vel som jeg bare har sett omtrent en fjerdedel av det, har ingenting helt stjålet hjertet mitt (men perlglidene har det på permisjon).

En god del av det jeg har sett har vært overraskende ren, noe jeg antar ville være bra hvis vi snakket om Clinique, men dette er Mac. Med andre ord, hvor er storfekjøttpigmentet?

Men denne historien er langt fra over, så vel som det er mye mer å fargeprøve, så vel som å se. Jeg antar at bare tiden vil fortelle, haha! Foreløpig vil jeg ikke utelukke å bli forelsket.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

For øyeskyggebildene som følger med en produkt som følger, brukte jeg ett lag ved å bruke et tørt rent hode.

Mac En tartanfortelling: Øynene har det

Øyeskygger i Golden Crown så vel som misunnelig morsomme: Begge er ganske å se på (jeg er en sucker for pledd), uansett hvor ytelsesmessig, de svikter meg. Shimmery Golden Crown lever like mye som navnet kommer imidlertid til å være kort på pigment. Det, så vel som det etterlater mye etter effekter under vippelinjen, Bluh. Shimmery grønnaktig gull misunnelig morsom pakker mer pigmentering i en jevnere struktur som også lider av mindre nedfall. For å trekke ut mer av fargen i utseendet nedenfor, brukte jeg begge fargene med et vått rent hode. 19,50 dollar for en 0,10 oz. panne.
Makeup samt skjønnhetsbloggvurdering: B-

Pearlglide intense foringer i understrøm så vel som Black Swan: som disse foringene. Understrømmen er en intens mørk miljøvennlig med Golden Shimmer, samt Black Swan er en dyp svart med sølvglitter. Begge skater langs huden med mange pigment, samt blir satt i timevis. De skal også lage utmerkede baser for skyggene. $ 14,50 for en 0,04 oz. foring.
Makeup samt skjønnhetsbloggvurdering: A+

5 Great Thrillseekers Pigmenter/Glitters: Yargh! Brukt alene med en tørr børste, er disse nyanser alle usynlige på NC35 -huden min. Brukes med en våt børste, men fargene kommer imidlertid ut av skjellene sine, men skyggene ender opp med å se tykke så vel som tunge. Lettere kjære som bruker dem tørr kan ha mye bedre hell. Å, så vel som jeg ikke er tilhenger av bit glassene; Jeg oppdager dem vanskelige å jobbe med, så vel som jeg fortsetter å søle produktene ved et uhell. $ 32,50 for fem små 0,09 oz. krukker.
Makeup samt skjønnhetsbloggvurdering: B-

Pigment i Moonlight Night: Her er en tiltalende utvikling. Ville ikke denne rene svart med miljøvennlig skimmer se ganske lagvis ut over en svart foring? Det er en fascinerende farge som jeg kan se å bruke for å gi en morsom vri til vanlige smokey øyne. 19,50 dollar for en 0,15 oz. krukke.
Makeup samt skjønnhetsbloggvurdering: B+

6 Dashing Lassies Eye Shadows: Jeg liker stilen på kompakten, men jeg kan mest sannsynlig online uten fargene inni. Når de ble brukt med en tørr børste, var de tre lysere nyanser skuffende rene, så vel som de mørkere fargene var bare litt mer pigmenterte. Nok en gang endte jeg opp med å bruke et vått rent for å koke ut fargene. Med mindre skyggekolleksjonen din mangler en bronse, mørkebrun så vel som en beige, vil jeg mest sannsynlig passere. $ 36 for 0,19 oz.
Makeup samt skjønnhetsbloggvurdering: B-

Øyenskygger i gylden krone så vel som misunnelig morsom

Øyenskygge i gylden krone

Øyenskygge i misunnelig morsom

Golden Crown så vel som misunnelig morsomt brukt med en våt ren og perlglide intens øyefôr i understrømmen

Pulver rødme i Highland honning på kinnene, lipglass i Mimmy på toppen av glans leppestift i kutt en kaper (alt fra en tartanfortelling)

Golden Crown

Misunnelig morsom

Pearlglide Intense Eye Liners In Undercurrent så vel som svart svane

Pearlglide Intense Eye Liner i understrøm

Pearlglide Intense Eye Liner i svart svane

Understrøm (venstre) samt Black Swan (til høyre)

5 Great Thrillseekers Pigmenter/Glitter

Pigment i jubel min kjære

Pigment i mauvement

Pigment i viser perle

Pigment i sølvtåke

Pigment i softwash Grey

Pigment i softwash Grey, jubler min kjære så vel som mauvement brukt med en våt børste, perlglide intens øyefôr i svart svan

Sheertone Shimmer Blush i Peachtwist på kinnene, skjønnhetspulver i glatt harmoni under kinnene til kontur samt glans leppestift i Courting Lilac på lepper (alt fra en tartanfortelling)

5 Great Thrillseekers Pigmenter/Glitter In Cheers min kjære!, Mauvement, Silver Fog, viser perle, softwash Grey

Pigment i Moonlight Night

Pigment i midnattsmedier

6 dashing lassie øyenskygger

En dashing lassie

Det var en gang

Magisk tåke

Bronse

Bokhvete

Showstopper

En gang, bronse, bokhvete samt showstopper brukt med en våt børste

ANNONSE

Pulver rødme i Melba på kinnene, lipgLass i Hearts-a-beatin ‘on Lips (begge fra en tartanfortelling)

For mer om Mac, en tartanfortelling …

Mac A Tartan Tale Swatches: Well Plaid, Mac … Vel Plaid

Mac en tartan fortelling leppeprøver samt drøvtygging på fem

Mac A Tartan Tale: Knoble Knights Lash & Line Eye Bag

Mac A Tartan Tale: Style Clan Nail Lacquer

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen